SOLTERRA

SUBARUS FYRHJULSDRIVNA ELBIL

Subaru Solterra är en helt ny modell och även en helt annorlunda modell – men den har precis allt som en Subaru ska ha. Fyrhjulsdriften, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande. Den enda skillnaden är att den drivs av el, upp till 46 mil.

FYRHJULSDRIFT MED X-MODE

Solterra utmärker sig! Den har 21 cm markfrigång och självklart Subarus karaktäristiska styrka: den permanenta fyrhjulsdriften.
I Solterra uppnås samma egenskaper genom två lika starka elmotorer, en som driver framhjulen och en som driver de bakre. Subarus greppassistent X-Mode blir mer effektiv tack vare den omedelbara kraftutveckling som är unik för elmotorer.

ALL SÄKERHET SOM STANDARD

Det inkluderar bland mycket annat den elektroniska förarassistent som hjälper föraren att upptäcka och varna för fara och som i en nödsituation kan ingripa för att undvika kollision med fasta och rörliga objekt, inklusive människor och djur. De flesta funktioner är bekanta och några är helt nya.

LÄS MER HÄR OM SÄKERHET

DESIGN BLANDAT MED FULL KONTROLL

Solterras cockpit-layout reflekterar Subarus grundläggande filosofier för design; enkelhet, synlighet och praktiskt.
Information som är vital för säker körning presenteras på en instrumentpanel med låg profil och ett högt placerat förarinstrument med hög synbarhet.

UTRUSTNING & PRISER

 

Johan Sandberg Säljare
Robin Bertebo Säljare
Anna Askerblom Talberg Säljare

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Mån-fre: 09.00-18.00
Lör: 10.00-14.00

Verkstad
Mån-tors: 07.00-16.30
Fre: 07.00-16.00