Auktoriserad återförsäljare av Nissan och ORA

Vi är auktoriserade återförsäljare av Nissan och ORA och utför självklart Originalservice och använder alltid reservdelar, smörjvätskor mm i original. Som bevis på genomförd service får du en värdefull Originalservice-stämpel i serviceboken, något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer, våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil. Vår verkstad är utrustad med den senaste tekniken och de senaste analysverktygen för att kunna ge dig den bästa servicen och vi genomgår löpande utbildningar för att alltid ha rätt kompetens.

Boka din service enkelt genom att fylla i korrekt information om din bil nedan. En servicerådgivare kommer sedan kontakta dig för pris och mer information.
Bilar med serviceärende lämnas in under förmiddagen samma dag som service sker. Har du frågor angående service eller om du vill boka service är du alltid välkommen att kontakta någon av våra servicerådgivare direkt eller maila till: servicebokning@obabbil.se

Öppettider verkstaden: Vardagar 07.00-17.00
Tel: 019-10 87 20, 019-20 75 30

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

Läs mer om Nissan Orginalservice

Gustav Eklund Servicerådgivare

Boka service

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Vardagar: 09.00-18.00
Lördagar: 10.00-14.00

Verkstad
Vardagar: 07.00-17.00