Service ORA

Auktoriserad ORA Service – expertis och kvalitet

Som auktoriserade återförsäljare av ORA, är vi på vår serviceverkstad specialiserade på att ge din ORA den bästa möjliga servicen. Vi utför alltid Originalservice och använder enbart original-reservdelar och smörjvätskor för att garantera högsta möjliga kvalitet och prestanda på din bil. När du väljer oss för din bilservice, kan du vara trygg med att din ORA är i de säkraste händerna.

Varför välja oss för din ORA-service?

  • Originalservice: Vi följer strikt tillverkarens specifikationer och använder endast originaldelar, vilket bevarar både bilens driftsäkerhet och dess andrahandsvärde.
  • Originalservice-stämpel: Efter varje genomförd service får din servicebok en stämpel som bekräftar att servicen har utförts enligt tillverkarens föreskrifter. Denna stämpel är inte bara ett bevis på kvaliteten på vår service, utan också ett värdehöjande inslag för din bil.
  • Specialistutbildade tekniker: Våra tekniker är specifikt utbildade för ORA-modeller och har djupgående kunskap om just din typ av bil.
  • Modern verkstadsteknik: Vår verkstad är utrustad med den senaste tekniken och de mest avancerade analysverktygen för att säkerställa att din ORA får den bästa möjliga servicen. Vi genomgår kontinuerliga utbildningar för att alltid vara uppdaterade med den senaste tekniken och kunskapen.

Boka din ORA-service enkelt
Att boka service hos oss är smidigt och enkelt. Ange bara nödvändig information om din bil via vårt onlineformulär, så kontaktar en av våra erfarna servicerådgivare dig snart med en prisuppgift och ytterligare information.

Serviceinlämning
Vi ber att bilar som kommer in för service lämnas hos oss under förmiddagen den dag servicen är planerad. Har du några frågor om vår service eller behöver du boka en tid? Du är alltid välkommen att kontakta oss direkt eller via e-post på servicebokning@obabbil.se.

Öppettider och kontaktinformation
Måndag till torsdag: 07.00–16.30
Fredag: 07.00-16.00

Telefon: 019-10 87 20, 019-20 75 30

Vi ser fram emot att välkomna dig och din ORA till vår verkstad.
Kontakta oss med dina frågor eller funderingar, och låt oss visa hur vi kan garantera att din bil håller sig i optimalt skick. Varmt välkommen!

 

Gustav Eklund Servicerådgivare

Boka service

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Mån-fre: 09.00-18.00
Lör: 10.00-14.00

Verkstad
Mån-tors: 07.00-16.30
Fre: 07.00-16.00