Service Subaru

Auktoriserad service för Subaru – professionell och pålitlig

Vi är auktoriserade återförsäljare av Subaru där vi är specialiserade på att ge din Subaru den bästa möjliga servicen. Vi utför enbart Originalservice och använder alltid original-reservdelar samt smörjvätskor för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda. Genom att välja oss för din bilservice kan du vara trygg med att din bil är i de bästa händerna.

Varför välja oss för din Subaru service?

  • Originalservice: Vi utför service enligt tillverkarens specifikationer och använder endast originaldelar, vilket inte bara bevarar bilens driftsäkerhet utan även dess andrahandsvärde.
  • Originalservice-stämpel: Efter varje genomförd service sätter vi en stämpel i din servicebok. Denna stämpel är ett värdefullt bevis på att bilen har underhållits korrekt enligt tillverkarens föreskrifter.
  • Specialistutbildade tekniker: Våra tekniker har genomgått specialistutbildningar för Subaru och är experter på just din bilmodell.

Enkelt att boka service
Att boka en tid för service hos oss är enkelt och smidigt. Ange bara nödvändig information om din bil via vårt onlineformulär, så kontaktar en av våra erfarna servicerådgivare dig snart för att ge en prisuppgift och mer information.

Serviceinlämning
Bilar som ska in på service bör lämnas in under förmiddagen på dagen för servicetillfället. Om du har frågor om våra tjänster eller behöver boka en tid, tveka inte att kontakta oss direkt eller skicka ett mail till servicebokning@obabbil.se.

Öppettider och kontakt
Måndag till torsdag: 07.00–16.30
Fredag: 07.00-16.00

Telefon: 019-10 87 20, 019-20 75 30

Vi ser fram emot att ta hand om din Subaru och säkerställa att den fungerar optimalt för en säker och njutbar körupplevelse.
Varmt välkommen att kontakta oss med alla dina frågor eller funderingar!

 

Gustav Eklund Servicerådgivare

Boka service

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Mån-fre: 09.00-18.00
Lör: 10.00-14.00

Verkstad
Mån-tors: 07.00-16.30
Fre: 07.00-16.00