CROSSTREK

Crosstrek är en helt ny modell i Subarus modellprogram och bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare.
En robust och oömtålig design visar att bilen är till för att användas och med en hög markfrigång tar du dig enkelt fram i alla miljöer, den höga markfrigången gör det dessutom lätt att kliva i och ur.

Runt-om-sikten på Crosstrek gör den klassledande, med stora glasytor och smala stolpar.
Detta bidrar såklart även till en säkrare och mer avslappnad körning och är kännetecken för Subaru och ett lysande exempel på primär säkerhet när den är som allra bäst. Full koll på omgivningen och en logiskt uppbyggd förarmiljö med lättlästa instrument.

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS

Eyesight är en säkerhetsfunktion som är som två extra ögon på vägen, det är två kameror som ser allt framför bilen. Bilar som har Eyesight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor och minskar kollektioner bakifrån med 84%.

ALLTID FYRHJULSDRIFT

Subarus fyrhjulsdrift är känt för att alltid driva på alla fyra hjul vilket gör att bilen blir otroligt stabil på vägen och ger väldigt bra vägegenskaper.

FOKUS PÅ FUNKTION   

Crosstrek bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare.
En robust och oöm design visar att bilen är till för att användas. Hög markfrigång gör att du enkelt tar dig fram, och det gör dessutom att bilen är lätt att kliva i och ur.

Robin Bertebo Säljare
Johan Sandberg Säljare
Anna Askerblom Talberg Säljare

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Mån-fre: 09.00-18.00
Lör: 10.00-14.00

Verkstad
Mån-tors: 07.00-16.30
Fre: 07.00-16.00