VI SÖKER EN SERVICERÅDGIVARE

Brinner du för att möta kunder och ge dem bästa tänkbara service? Då är det kanske dig vi söker! Just nu söker vi en servicerådgivare till ÖBAB. ÖBAB är en fullserviceanläggning med bilförsäljning, serviceverkstad och reservdelsförsäljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicerådgivare är du ansiktet utåt, du har personlig kontakt med kunder, såväl vid disk som via telefon och e-post. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att boka in kunder för service och reparation, mottagande och utlämning av bilar, dagplanering för tekniker samt att ta betalt efter utfört arbete.

Kompetenskrav
Du är van att arbeta med kunden i fokus och vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom servicebranschen. Du har goda datorkunskaper och förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi ser att du har en hög social kompetens, du är serviceinriktad och brinner för att hitta de bästa lösningarna för kunderna. Vidare är du flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter, du ska ha förmågan att kunna göra många saker samtidigt och du är inte konflikträdd. Att hålla en hög kvalité är viktigt för dig och du har ett strukturerat arbetssätt och är ordningsam. Du är van att arbeta självständigt och tvekar aldrig att ge det där lilla extra. Självklart bidrar du till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid som startar med en provanställning.

Maila in din ansökan snarast till: jobb@obabbil.se
Senaste ansökningsdag: 2023.11.10

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

VI SÖKER EN SERVICETEKNIKER

Om jobbet
Det går bra för oss och vi behöver förstärka vår verkstad med en till servicetekniker!
Som servicetekniker hos oss får du arbeta med alltifrån enklare service till reparationer och montering av tillbehör på såväl nya som begagnade bilar.

Din profil
Du har förstås ett brinnande intresse för fordon och teknik och du vill utvecklas och växa. Utöver ditt tekniska kunnande är du en glad och positiv person som gillar att jobba självständigt, ha ordning och reda samt är ansvarstagande. Du behöver ha goda kunskaper i Svenska både i tal och skrift.
Tjänsten kan stundtals kräva ett högt tempo.
Du ska ha B-körkort och datavana.

Vi erbjuder ett roligt och fartfyllt arbete i ett familjärt och stabilt företag. Du kommer ingå i ett glatt och kunnigt team av kollegor!
Tjänsten är heltid, måndag till fredag 07.00-16.00.
Du börjar med 6 månaders provanställning.

Vi behandlar ansökningarna löpande.
Skicka därför in din ansökan redan idag!
Ansökan skickas till: jobb@obabbil.se


 

Om ÖBAB

ÖBAB, Örebro Bilbolag AB, har funnits sedan 1987. Vi finns i Lillån, Örebro.
Vi är auktoriserade återförsäljare av Subaru, Nissan, ORA och Sun Living husbilar och har även ett brett utbud av begagnade bilar.
På ÖBAB ser vi långsiktigt på alla våra relationer med kunder gällande båda affärer och verkstadsbesök.
Vårt mål är att vara det naturliga valet oavsett om det gäller byte av bil eller byte av torkarblad.

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Vardagar: 09.00-18.00
Lördagar: 10.00-14.00

Verkstad
Vardagar: 07.00-17.00