FORESTER

KRAFTFULL – SMIDIG – SÄKER

Subaru Forester är rejält stark när det behövs och klarar av att dra riktigt tungt. Du har en fantastisk sikt runt om hela bilen tack vare stora fönster och att du sitter högt upp.  Säkerheten kommer, som i alla Subaru-bilar, alltid först och Subaru Forester utsågs till den säkraste i sin klass i Euro NCAP och fick högsta betyg på alla krocktester i alla världsdelar.

Subarus mål är att bygga världens säkraste bilar och visionen är att ingen ska skadas varken i en Subaru eller av en Subaru.

ALLTID FYRHJULSDRIFT

Forester har hög dragvikt och ett speciellt stabiliseringssystem för säkrare körning med släp. Fyrhjulsdriften är för Subaru först och främst en fråga om säkerhet – med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper.

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS

Eyesight är en säkerhetsfunktion som är som två extra ögon på vägen, det är två kameror som ser allt framför bilen. Bilar som har Eyesight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor och minskar kollektioner bakifrån med 84%.

FOKUS PÅ FUNKTION

Forester har många finesser som hjälper dig som förare och passagerare att göra livet lite enklare och mindre problematiskt. Två små exempel är att Forester har breda fotsteg innanför bakdörrarna som hjälper dig att nå lasten på taket lättare och dörrar som täcker trösklarna vilket gör att man inte blir smutsig.

MILJÖALTERNATIVET XFuel

Till Forester finns det XFuel-paket som tillval, XFuel innebär att man kan tanka och köra på biobränslet etanol. Man kan alltså köra på både E85 och bensin.  Motorn anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i tanken utan att du som förare behöver göra något, den klarar av valfri blandning mellan bensin och E85.

Vägtrafikskatten för Forester med XFuel-paketet blir 1.086 kr per år.

Johan Sandberg Säljare
Robin Bertebo Säljare
Anna Askerblom Talberg Säljare

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Mån-fre: 09.00-18.00
Lör: 10.00-14.00

Verkstad
Mån-tors: 07.00-16.30
Fre: 07.00-16.00