OUTBACK

Subaru Outback är den perfekta off-road-kombin. Du tar dig fram precis överallt tack vare markfrigången och fyrhjulsdriften. Den har stora glasytor och smala stolpar vilket ger Outback klassledande runt-om-sikt som också bidrar till säkrare och mer avslappnad körning.

Subarus kännetecken är att man har full koll på omgivningen och en logiskt uppbyggd förarmiljö med lättlästa instrument, även ett lysande exempel på primär säkerhet när den är som allra bäst.

JUST NU GER VI DIG 25.000 KR EXTRA FÖR DIN INBYTESBIL NÄR DU KÖPER EN NY OUTBACK FÖRE 29 FEBRUARI.

Kampanjerna går inte att kombinera.

ALLTID FYRHJULSDRIFT

Subarus fyrhjulsdrift är känt för att alltid driva på alla fyra hjul vilket gör att bilen blir otroligt stabil på vägen och ger väldigt bra vägegenskaper.

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS

Eyesight är en säkerhetsfunktion som är som två extra ögon på vägen, det är två kameror som ser allt framför bilen. Bilar som har Eyesight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor och minskar kollektioner bakifrån med 84%.

FOKUS PÅ FUNKTION

Outback har många finesser som hjälper dig som förare och passagerare att göra livet lite enklare och mindre problematiskt. T ex hjälper takrailsen med inbyggt takräcke dig att lasta smidigt och enkelt på taket.

MILJÖALTERNATIVET XFuel

Till Nya Outback finns det XFuel-paket som tillval, XFuel innebär att man kan tanka och köra på biobränslet etanol. Man kan alltså köra på både E85 och bensin.  Motorn anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i tanken utan att du som förare behöver göra något, den klarar av valfri blandning mellan bensin och E85.

Vägtrafikskatten för nya Outback med XFuel-paket är 965 kr per år.

Johan Sandberg Säljare
Robin Bertebo Säljare
Anna Askerblom Talberg Säljare

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Mån-fre: 09.00-18.00
Lör: 10.00-14.00

Verkstad
Mån-tors: 07.00-16.30
Fre: 07.00-16.00