Nya Kia Ceed SW Plug-in Hybrid

Nu har nya Kia Ceed SW Plug-In Hybrid lanserats, en ny laddhybrid med lång räckvidd på el. Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är en perfekt familjekombi med ett stort lastutrymme med plats för vinterns alla aktiviteter. Välkommen in till oss för en provkörning!

Nya Kia XCeed Plug-in Hybrid

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid lanseras lite senare än Kia Ceed SW Plug-In Hybrid. Den lanseras under våren 2020 och är en helt ny medlem i Ceed-familjen. Det är en sportig laddhybrid med fokus på design och körglädje. Lithiumpolymerbatteriet på 8,9 kWh ger lång räckvidd på el. Kia XCeed Plug-In Hybrid är standardutrustad med telematiksystemet UVO Connect så att du enkelt kan koppla ihop din bil med mobilen. Välkommen in till oss och förboka!

UVO Connect

Kia UVO Connect med tillhörande app finns som tillval i Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid och är standard i helt nya Kia XCeed Plug-In Hybrid. Det är ett telematiksystem som kopplar ihop bilen med omvärlden och din mobil.

En säkrare resa

Både nya XCeed Plug-In Hybrid och Ceed SW Plug-In Hybrid är utrustade med våra senaste säkerhetssystem. Njut av en säkrare körning genom autobroms med fotgängar- & cyklistskydd, filhållningsassistans, parkeringssensor bak, adaptiv farthållare och helljusassistans.

Effektiv drivlina

Drivlinan i båda bilarna kombinerar bensin- och elmotor som ger totalt 141 hästkrafter och 265 newtonmeter som via en sexväxlad dubbelkopplingslåda driver på framhjulen. Till elmotorn hör ett batteri med en kapacitet på 8,9 kWh. Räckvidden på el är ännu preliminär, och uppges till ca 50 km (WLTP).

Lastutrymme

Lastutrymmet med hela 437 liter i nya Kia Ceed SW Plug-In Hybrid, respektive 291 liter i nya Kia XCeed Plug-In Hybrid, finns det utrymme för hela familjens vinteraktiviteter.

Välkommen att kontakta någon av våra säljare!

Anna Askerblom Talberg Försäljning Kia
Torbjörn Wenebro Försäljning Kia
Pär Åkerling Försäljning Kia
Gösta Vedlund Försäljning Kia
Robin Bertebo Försäljning Kia
Marcus Wirén Försäljningschef

Välkommen att besöka vår Kia anläggning!