Helt nya Nissan X-Trail med e-POWER

Upplev elektrifierad körglädje med Nissan X-Trail e-POWER. Den unika teknologin innebär att man kör utan att behöva ladda från ett eluttag. Systemet består av en bensinmotor som kontinuerligt driver en generator – som laddar ett batteri som i sin tur ger ström till en elmotor som driver bilen, vilket skiljer sig mot en traditionell hybrid. Du får en tystare och framförallt effektivare körning. Det är elmotorn som driver bilen till 100% vilket i sig gör att det upplevs väldigt likt att köra en ren elbil. När man behöver accelera ger e-POWER en snabb, sömlös och effektiv respons, även detta likt en ren elbil. Bensinmotorn ger konstant låga varvtal vilket ger en tystare körupplevelse och en låg förbrukning. Med e-POWER kan du välja olika körlägen för olika situationer. Nissan e-POWER är en teknologi som levererar bortom traditionella hybridsystem.

e-4ORCE (AWD)

Med upp till sju sittplatser reser alla i familjen bekvämt. USB-uttag fram och bak gör att färden går fortare och det rymliga lastutrymmet med bagageskivor, som medger sexton konfigurationer, är enkelt att packa och organisera. Hitta den perfekta layouten för hela familjen. Det finns kapacitet att välja mellan två, fem eller sju sittplatser. Den andra sätesraden är skjutbar vilket medger god komfort även för de som sitter allra längst bak.

Generöst lastutrymme för familjens alla äventyr. Med många smarta detaljer kan du lasta smidigt och smart, de anpassbara bagageskivorna medger upp till 16 konfigurationer vilket gör det extra praktiskt.

PRIVATLEASING

Välj mellan mildhybrid, e-POWER eller e-4ORCE AWD. Avtal på 36 månader med en årlig körsträcka på 1500, 2000 eller 2500 mil. Årlig underhållsservice ingår.

X-Trail MHEV 160 XTronic Acenta – från 5.195 kr/mån*
X-Trail e-POWER Acenta  – från 6.095 kr/mån*
X-Trail e-4ORCE Acenta  – från 6.495 kr/mån*

Läs mer om Nissan privatleasing här.
Läs mer om Nissan X-Trail här.

*Privatleasingerbjudandet sker i samarbete med Nissan Finans och gäller ett begränsat antal lagerbilar. Bilen ska återlämnas efter leasingperiodens slut. Skador utöver normalt slitage, samt ev. övermil faktureras av Nissan Finans. Erbjudandet gäller fram till 30.06.2023. Med reservation för eventuella ändringar.

Välkommen att kontakta oss för mer info!

 

PRISLISTA/UTRUSTNING/TEKNISK INFORMATION

Välkommen att kontakta oss

Johan Sandberg Säljare
Robin Bertebo Säljare
Anna Askerblom Talberg Säljare

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Vardagar: 09.00-18.00
Lördagar: 10.00-14.00

Verkstad
Vardagar: 07.00-17.00

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Vardagar: 09.00-18.00
Lördagar: 10.00-14.00

Verkstad
Vardagar: 07.00-17.00