Nissan LEAF – en helt eldriven familjebil

Med Nissan LEAF kommer du uppleva körglädje som aldrig förr med  tyst, sömlös och omedelbar respons. Den är helt eldriven vilket är helt rätt i tiden – kör förbi bensinstationen med gott samvete, spendera mer tid på vägen och mindre på verkstaden. Med Nissan LEAF kommer du långt på en laddning och besparingarna blir fler. Designen på LEAF är det karaktäristiska flytande taket, skarpa, aerodynamiska linjer och V-Motion-grill. Med den senaste teknologin hjälper Nissan LEAF dig att ta dig fram mycket säkert på vägarna för samtliga passagerare, med många smarta hjälpmedel.

Du har bra sikt som förare åt alla håll och med hjälp av många smarta funktioner. Nissan Intelligent Mobility [2] gör dig mer ansluten och säker och ger dig mer kontroll över alla olika situationer du kan mötas av i trafiken. Det innefattar många teknologier så som ProPilot Assist, ProPilot Park, helljusassistans, Intelligent Adaptiv Farthållare, Intelligent Driving, Intelligent Power och Intelligent Integration mm. Den hjälper dig att koncentrera dig på vägen och kan ge en hjälpande hand när du behöver det som mest.

Nissan LEAF ser kanske kompakt ut på utsidan, men den rymmer betydligt mer än man kan tro. Det stora bagageutrymmet ger utrymme för hela familjens behövligheter.

Det finns flera sätt att ladda din Nissan LEAF.  De flesta EV-ägare väljer att använda en laddbox hemma, vilket Nissan även starkt rekommenderar. Behöver du ladda längs vägen finns ett brett nätverk av offentliga ladd-stationer, liksom ett växande antal snabbladdare.

VILKEN LEAF SKA JAG VÄLJA?

Nissan LEAF 39 kWh tar dig upp till 285 km[1] med 147 hk av nollutläpp, plus e-Pedal och ProPILOT-teknologier för säkrare och enklare körning [2], är Nissan LEAF 39 kWh idealisk för kortare pendling och resor runt- och i stan.

Nissan LEAF 59 kWh tar dig upp till 385 km[1]  med 214 hk av nollutsläpp, tack vare det nya batteriet på 59 kWh. Detta är det perfekta valet för dig som kör mycket och behöver lite extra räckvidd.

[1] Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissan-teknologier, läs mer på www.nissan.se/.
[2] ProPILOT är tillgänglig för utvalda modeller och kan bara användas i bilar med automatisk växellåda. ProPILOT är en Advanced Drive-Assist-teknik som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT är endast avsedd för körning på motorväg (med mitträcken) när du har händerna på ratten och ögonen på vägen. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert, hålla hastighetsbegränsningar, även med hänsyn till vägförhållanden, och alltid vara beredd att återta kontrollen över fordonet.

PRISLISTA/UTRUSTNING/TEKNISK INFORMATION


BILLÅN
LEAF 39 kWh Visia – 3.665 kr/mån*

*Billån upplägg: 36 mån, 55% rsv, 7,49% ränta, 20% kontant. 

Läs om Nissan privatleasing här.
Läs mer om Nissan LEAF här.

Nissan LEAF-på bron-8-garanti

Varje Nissan LEAF har en nybilsgaranti på 3 år/100 000 km (det som inträffar först) som grundskydd; 5 år/100 000 km (det som inträffar först) garanti på komponenter relaterade till eldrift och 8 år/160 000 km (det som inträffar först) garanti gällande kapaciteten i lithium-ion batteriet. Garantin på lithium-ion batteriet innebär att kapacitetsförlusten inte ska understiga 9 staplar (av 12), som visas på bilens kapacitetsmätare, under en period av 8 år/160 000 km.

Välkommen att kontakta oss

Johan Sandberg Säljare
Robin Bertebo Säljare
Anna Askerblom Talberg Säljare

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Vardagar: 09.00-18.00
Lördagar: 10.00-14.00

Verkstad
Vardagar: 07.00-17.00

Hitta till oss

Öppettider

Försäljning
Vardagar: 09.00-18.00
Lördagar: 10.00-14.00

Verkstad
Vardagar: 07.00-17.00