Modern & rymlig design

Niro är ovanligt rymlig för att vara en hybrid. Med gott om utrymme för huvud, axlar och ben är det enkelt att sträcka ut och sitta bekvämt. Omgiven av moderna och högteknologiska detaljer, är det lätt att känna sig hemma och njuta av resan. Eftersom bilen är en Crossover, har den även ett högre och mer bekvämt insteg.

Dragvikt på upp till 1300 kg

Den har en perfekt avvägning mellan ekonomi, flexibilitet och körglädje och en ny drivlina som ger dig ännu större möjligheter. Bilen är även förberedd för drag och har en dragvikt på upp till imponerande 1300 kilo. Att välja Kia Niro Plug-In Hybrid är att välja bort alla kompromisser.

Innovativ hybridteknik

För alla som är måna om miljön och sina egna bränslekostnader är koldioxidutsläpp på låga 29 gram per kilometer och en ren eldrift på omkring 58 kilometer riktigt lockande siffror. Detta är möjligt tack vare den nyutvecklade hybriddrivlinan som får elmotorn och förbränningsmotorn att samverka sömlöst och intelligent beroende på körstil och rådande trafiksituation.

PLUG-IN HYBRID

Generösa utrymmen

Niro är ovanligt rymlig för att vara en hybrid

Informationsdisplay

Visar användbar information om energiflöde, batteristatus och hur lång tid det tar att ladda batteriet fullt vid laddstolpe.

Trådlös laddning av smartphone

Ladda en kompatibel smartphone trådlöst på centerkonsolens laddningsplatta som är placerad framför växelspaken. I baksätet finns USB-uttag för laddning. Trådlös laddnin

Autobroms med fotgängarskydd

Systemet upptäcker bilar och fotgängare som korsar din väg

Adaptiv farthållare

Hjälper dig att hålla rätt avstånd till framförvarande fordon

Filövervakningssystem

Det aktiva filövervakningssystemet förhindrar att du hamnar på fel kurs om du tillfälligt skulle tappa koncentrationen.


NIRO PLUG-IN HYBRID VERSIONER

Kontakta oss om du vill veta mer

Robin Bertebo Försäljning Kia
Anna Askerblom Talberg Försäljning Kia
Torbjörn Wenebro Försäljning Kia
Pär Åkerling Försäljning Kia
Gösta Vedlund Försäljning Kia
Marcus Wirén Försäljningschef