ÖBAB i nytt samarbete med Felix Blomqvist

Nyheter - 10 juli 2018

ÖBAB i nytt samarbete med Felix Blomqvist.

ÖBAB tecknar nytt samarbete med den professionella vattenskidåkaren Felix Blomqvist.

Felix Blomqvist är en professionell svensk vattenskidåkare och har flera stora priser/utmärkelser så som: U14 Swedish National Slalom Record 4/55/11.25(38), U14 Swedish National Jump Record 46.2m (151ft) & U17 Swedish National Jump Record 53.3m (175ft).

Felix är mycket professionell och duktig inom sin sport &  vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa honom i sin elitsatsning, säger Joakim Eklund, VD för ÖBAB.

Jag är otroligt glad, stolt och tacksam över att ingen mindre än ÖBAB hjälper mig i min elitsatsning.  Jag ser fram emot att  framöver rulla runt i en Nissan Qashqai säger Felix Blomqvist.

 

Felix har precis kommit tillbaka från 2 stora tävlingar från Frankrike och Grekland. 

Bäst gick U21 EM i Frankrike där Felix kom 4 i hoppet.

”Jag låg 3:a efter kvalet, men det var lite krångliga förhållanden och mycket blåsigt. Jag har alltid som mål att att komma på pallen och få med mig en medalj, så det var lite surt men är ändå nöjd över min prestation” säger Felix.

OPEN EM i Grekland i vuxenklassen är han mest nöjd över, där han kom på 7:e plats. ”Det blir lite bättre för varje år 2016 kom jag 12:a, 2017 kom jag på 11:e plats och i år 2018 kom jag på 7:e plats. Så detta är jag mest nöjd över”

i November är det dags igen, då bär det av i sin Nissan Qashqai till flygplatsen och resan går till USA där Felix ska åka årets sista tävling. ”Jag är extremt nöjd med min bil. Den har verkligen underlättat för mig i mitt dagliga resande enormt. Det blir mycket åkande till träningarna och tävlingarna och då passar den mig perfekt och jag vet att jag kommer fram säkert.”

Felix Blomqvist & Joakim Eklund, VD för ÖBAB

Felix sociala medier