Lediga tjänster

Bilförsäljare NISSAN

ÖBAB Örebro Bilbolag AB, är återförsäljare av KIA, Nissan och Subaru. Vi befinner oss i toppmoderna lokaler i Lillån i Örebro.

 

Vi säljer KIA, Nissan och Subaru, det är tre framgångsrika bilmärken. Vi är även Sveriges äldsta KIA-återförsäljare. Begagnade bilar har vi sålt sedan 1987 då ÖBAB bildades.

Vi behöver nu förstärka med 1 säljare till vår Nissan och Subaru anläggning.

 

Vi söker dig med sinne för affärer och ekonomi, som bokstavligen älskar business och avslut. Vi värdesätter egenskaper som ödmjukhet, affärssinne, drivenhet, kundvänlighet, lojalitet och framförallt att du har rätt typ av attityd. Vi tycker det är viktigare med rätt attityd än meriter för att du skall passa in hos oss. Att du tycker om att jobba för din lön tar vi som en självklarhet då lönen till stora delar är attraktivt prestationsbaserad. Att jobba helger utgår vi från att du självklart vill göra, finnas på plats då kunden finns på plats. Idag så innebär arbetet till stor del av uppsökande verksamhet så har du jobbat med uppsökande verksamhet tidigare i någon bransch är det till din fördel, gärna via telefon.

 Meriterande är också dokumenterad säljerfarenhet. Ekonomisk förståelse är mycket viktigt att ha idag i bilbranschen då konkurrensen är knivskarp. Att du gillar siffror underlättar självklart för sin egen del och har du arbetslivserfarenhet så är det bra.

 Du som söker skall se detta arbete som en livsstil och älska ditt jobb! . Drivkraften skall vara att du vill tjäna pengar och är beredd att jobba för det. Att det enda som räknas är att vara nummer ett, bäst av de bästa skall kännas bekant. Vi är ute efter de absolut bästa säljarna som se långsiktigt på affärer och förstår investeringen. Du skall även inse vikten av att ha en bra relation med dina kunder och få den känna sig hemma så att de återkommer. Du behöver också trivas med att arbeta i ett lag då alla behöver bidra till helheten för att nå individuell framgång.

Vi ser fram emot din ansökan snarast då vi rekryterar löpande, dock senast 31/8

Sänd din ansökan till: jobb@obabbil.se